Ej pelargonrelaterat

Var inte rädd för att komma med egna idèer.

2015-10-10 19:42 #0 av: [Garntroll]

Denna sajt är fortfarande under uppbyggnad. Så har ni tankar och funderingar på vad som fattas på denna sajten så kom gärna med dess synpunkter till mig.

Min målsättning är att alla ska trivas och känna att denna plats är givande. Därför kommer jag i starten lyssna mycket på er medlemmar. Jag behöver få lite inputt här. Vad är bra och vad är mindre bra.

Sajten kan kännas lite inaktiv så här i starten men det kommer förhoppningsvis gå över i samma takt som medlemmarna blir fler. Det är medlemmarna som gör sajten.

Anmäl
2015-10-10 20:53 #1 av: Trebit

Jag tycker kategorierna som lagts upp för inläggen känns jättebra, relevanta ämnen med lite spridning liksom. Jag själv kan bidra en del till fotogalleriet i framtiden, då det är en av mina större passioner!

Anmäl
2015-10-10 20:55 #2 av: [Garntroll]

Även kommer bli mer aktiv med bilder nästa sommar. Lite dum tid att starta en pelargonsajt kanske så den får bli lite fattig ett tag. Men jag kommer under vintern bygga upp denna sajt då mer.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.